Sazinies ar mums: 26354505; info@pureacademy.lv
Grozs 0

Atsauksmes

Aktualitātes

Aicinām sniegt atsauksmes par mācību procesu, citām aktivitātēm, saziņu utt.

Tas palīdzēs mums pilnveidot piedāvājumu un strādāt jaunā kvalitātē.

Lai komentārs nebūtu anonīms, lūgums pēc sava teksta (beigās) uzrakstīt vārdu un uzvārdu.



  • Atsauksme

    Apmācības bija saistošas, interesantas, apmācības procesā tika izmantoti daudz praktisku piemēru. Liels paldies pasniedzējiem! Komunikācija bija izcila. Jaunās zināšanas varēšu pielietot ikdienas darbā. Liels paldies par super pavadīto laiku.
    Antra Jansone

  • Atsauksme

    Vēlos pateikties par iegūtām zināšanām, par labu komunikāciju ar skolas lietvedību. Vienmēr ātri tiek reaģēti un atbildēts gan e-pastā, gan telefoniski. Netīšam tiku caur mācibaspieaugušajiem.lv programmā finanšu grāmatvedība pie pasniedzējas Mairas Lāces. Pasniedzēja, kuru vēlies klausīties n’tās stundas, jo tik viegi un caur savu pieredzi izstāsta materiālu. Fantastiski! Žēl, ka augstskolās trūkst tādu cilvēku.
    Paldies!
    Jūlija Zaharevska

  • Atsauksme

    Paldies, 3D modelēšana ar SketchUp kursi bija ļoti vērtīgi, lai, vispirms, iepazītos ar pašu programmu un lai saprastu, kas man personīgi interesēja un būtu attīstāms vairāk, kas neinteresēja. Paldies pasniedzējai par ieskatu programmā, tās funkcijās un par norādēm, kā meklēt citas papildus funkcijas, kad nepieciešams. Tālāk atliek mācīties un padziļināt zināšanas par mani interesējošām programmas funkcijām.

  • Atsauksme

    Katru no nodarbībām apmeklēju ar lielu interesi, jo informācija par Agile, Scrum, Lean, Kanban rīkiem bija jauna un nezināma, savukārt digitālie rīki ir un būs noderīgs palīgs dažādās dzīves situācijās (aptauju organizēšanā, informācijas prezentēšanā, darbu plānošanā u.c.). Tā kā strādāju pašvaldībā, saprotu, ka ierosināt vadībai darbā pilnībā darboties ar Agile, Scrum, Lean vai Kanban rīku principiem nevarēšu (finanšu devēju noteiktie laika / finanšu u.c. ierobežojumu dēļ), tomēr, tā kā tie saistīti ar domāšanas veidu, noteikti mācībās gūtās atziņas noderēs gan darbā, gan ikdienas darbā. Domāju, šīs zināšanas palīdzēs uzlabot darba plānošanu, mazinās risku iestāšanos. Priecājos par iespēju iegūt informāciju par vairākiem digitāliem rīkiem. Kut arī daļa jau bija redzēta, lielākā daļa bija pilnīgi nezināma, turklāt mācību laikā bija iespēja detalizētāk iepazīt katru no tiem. Daudzus no šiem rīkiem noteikti izmantošu aptauju organizēšanai, pasākumu plānošanā, darbu plānošanā un kontrolē. Jāsāk tikai lietot praksē, konkrētu darbību veikšanai.

  • Atsauksme

    Vācu valodas pasniedzēja Ineta Feldmane ir superīga, ļoti patīk, kā viņa māca! Skaidri jūtams, ka pasniedzēja dara savu darbu ar milzu mīlestību, tā ir viņas sirds lieta. Tad arī iemācīties ir krietni vieglāk, ja jūti atbalstu un cilvēcību! Paldies :)



Komentārs

Komentārs tiks izskatīts pirms publicēšanas. Paldies par sapratni!